Ingatlanbazár

2024.03.09. 11:30

Újítsa fel ízlése szerint! Remek áron eladó egy hatalmas ház Berhidán!

8 szobás épület keresi azt a személyt, aki látja benne a fantáziát, feléleszti álmából és csodaszéppé varázsolja. Ha látja benne a lehetőséget, fektesse a pénzét ebbe az ingatlanba, mert nemcsak kiváló otthon válhat belőle, de gyönyörű szálló is. A telek mérete megengedi, hogyha esetleg úgy dönt, családjával költözik, a gyerekekre is marad ideje. 

Fotó: Ingatlanbazár

“Berhida, eladó nagy méretű családi ház! A Gamma House iroda egyik új megbízása: Eladó berhidai, nagy méretű családi ház! A ház szerkezetileg jó állapotban van. Azonban a belvilág erősen felújítandó...

Kinek ajánlom?

Családoknak:

...Méreténél fogva azonban akár két lakrészessé is könnyen ki lehet alakítani. Így Ön ha nagyban gondolkodik, és szeretné a maga ízlését kihozni az ingatlanból, akkor ez egy megfelelő alapanyag hozzá. Kiváló választás lehet nagy családosoknak, összeköltözőknek.

Befektetőknek:

..Egy ekkora ingatlan kiváló választás lehet szállás kialakítására is. Mind a két szinten van 3-3 egymástól külön nyíló szoba, valamint fürdőszoba és WC is.

A telek közepes méretű. Így a karbantartása nem vesz sok időt igénybe. Azonban ahhoz tökéletesen elég, hogy egy gyereksarkot vagy egy grillteraszt kialakítsunk rajta. És még egy garázsnak is lenne hely!

Ön mit lát benne? Tekintsük meg és beszéljünk róla!”[...]

További házakat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!