Káptalantóti

2016.12.28. 16:30

Színvonalas műsort láthatott a közönség a mindenki karácsonyán

A település karácsonyi rendezvényén zsúfolásig megtelt a kultúrotthon nagyterme. Csom Károlyné polgármester köszöntötte a megjelenteket, kiemelte a karácsony meghitt, békés hangulatát.

Civil Tudósítónktól

Köszöntötte a község 2016-ban született egyetlen fiúgyermeket, Weingartner Kornélt és édesanyját. Megköszönte a helyi vállalkozóknak az önkormányzaton keresztül a lakosoknak adott sok anyagi támogatást.

A feldíszített teremben műsort mutattak be a jelenlévőknek. Verses összeállítást adtak elő az óvodások, fellépett a Tapolcai Batsányi Dalkör, a Szarvas lányok meséltek, szavalt Karácsony Anna és Orbán Botond, szép volt a Hópihék tánca, gyönyörű hangon énekelt Ladányi Bíborka. A műsort betlehemes előadás zárta a helyi iskolások előadásában.

A képviselők bejglivel, teával, forralt borral kívántak mindenkinek áldott, békés karácsonyt, boldog új esztendőt. Mindenki kapott ajándékcsomagot.

Puskás Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!