Az ott dolgozókra támadt

2020.02.21. 17:30

Hajléktalanszállón rongált és verekedett egy 69 éves férfi Veszprémben

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a veszprémi hajléktalanszállón az ott dolgozó alkalmazottra és egy ápolónőre támadt.

Fotó: Pixabay

A 69 éves terhelt 2019. december 4-én ittas állapotban a befogadóház folyosóján kiabált, zavarta a bentlakókat, ezért a szállót üzemeltető szeretetszolgálat alkalmazottja odament hozzá, hogy kikísérje az udvarra, amíg megnyugszik. Az ittas elkövető azonban a férfi arca felé kapott, és a homlokát, orrát megkarmolva levette a sértett 70 000 forint értékű szemüvegét, azt egy mozdulattal összetörte és a törött szemüveget a földre dobta. A sértett továbbra is próbálta lecsillapítani, lefogni a terheltet, azonban az folytatta a kiabálást, hadonászott, és közben a földre vitte a sértettet. Ezt észlelve az ott tartózkodó ápolónő a munkatársa segítségére sietett, ám a magából kikelt férfi őt is megrúgta. Ekkor érkezett a helyszínre a biztonsági őr, aki a férfit végül kikísérte az

épületből. Az ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!