Kézilabda

2010.12.27. 15:54

Óriási derbi következik

Veszprém - Kedden 18 órakor bebizonyíthatja a Veszprém Barabás KC első osztályú női kézilabda-együttese, hogy képes bravúrokra is.

Novothny Ottó

A veszprémiek ugyanis az idei bajnokságban eddig több alkalommal is dicséretesen teljesítettek, ám ha csak a ta-bellát nézzük, akkor papírforma eredményeket értek el. A nagyok közül senkit nem kaptak el, és most erre itt az alkalom: a fehérváriak a hetedik helyen állnak, és helycsere lesz, amennyiben a házigazdák diadalmaskodnak.

Akik egyébként nagyon fogadkoznak. Jó hír, hogy Gyurka János alakulatában Sterbik Andrea már edzhetett, ugyanakkor Ábrahám Szilvia éppen a hétfői edzésen belázasodott, de a szakvezető bízik benne, hogy számíthat válogatott beállósára a Fehérvár elleni rangadón.
A csapat várja a szurkolókat is, hiszen a holtpontokon a buzdítás átsegítheti a gárdát. 
 
- Nagyon fontos ez az összecsapás - mondta Gyurka János. - Csak a győzelem elfogadható eredmény, hiszen ellenkező esetben leszakadunk riválisainktól. Ám erre még gondolni sem akarunk.
A fehérváriakkal kapcsolatos hír, hogy a veszprémiek mumusa, Tilinger Tamara sérült, pedig  korábban több egymás elleni csatában is a vendégek leggólerősebb játékosa volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!