Kézilabda

2011.07.20. 05:54

Szurkolók tornája

Balatonalmádi - Idén szakítva a hagyományokkal nem teremben, hanem homokon mérik össze tudásukat a kézilabda szurkolók csapatai.

Horváth Gábor

A Veszprém Kézilabda Fan Club (VKFC) többéves hagyományra visszatekintő szurkolói tornáját, a fan tourt idén a balatonalmádi strandon rendezik meg.

A sportág természetesen strandkézilabda lesz. A szervezők ugyanis úgy döntöttek, ha már a Balaton közelében vannak, akkor ezt illik is kihasználni, s a mostanában egyre népszerűbb játékban írták ki a hagyományos viadalt.

A megmérettetésen a rendező VKFC két csapattal indul, mellettük már biztosan képviseltetik magukat a dunaújvárosi, a gyöngyösi, a szegedi, valamint a lendvai (Szlovénia) kézilabda drukkerek is. Az amatőr torna a tervek szerint 12 résztvevővel indulna el, így a szervezők még várják azon baráti társaságok (6-8 fő) jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni magukat a strandkézilabdában.
A fan tour július 30-31-én lesz, nevezni július 25-ig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!