Kézilabda

2014.04.01. 13:33

Bókát is behívta Mocsai Lajos

Balatonfüred, Veszprém – Három–három balatonfüredi és veszprémi játékossal a keretében edzőtáborozik a magyar férfi kézilabda–válogatott, amely pénteken és szombaton Németország legjobbjaival játszik edzőmérkőzést idegenben.

Horváth Gábor

Az MKB-MVM keretéből Nagy László, Gulyás Péter és Schuch Timuzsin tagja az együttesnek, a Balatonfüredi KSE színeit pedig Székely Márton, Zdolik Bence és Bóka Bendegúz képviseli. Utóbbi, 19 esztendős balszélső kézilabdázó a tatabányai Bodó Richárdhoz hasonlóan újonc a felnőtt válogatottban. A veszprémi Iváncsik Gergő gyermeke születése miatt hiányzik ezúttal a keretből.

Mocsai Lajos szövetségi-kapitány Szigetszentmiklóson vezényel edzéseket a héten a társaságnak. A nemzeti együttes pénteken 19 órakor Oldenburgban, szombaton 20.15-ös kezdéssel Lingenben lép pályára Németország vendégeként. Mindkét csapat világbajnoki selejtezőre (2015, Katar) készül, a mieink Szlovénia (június 8., Veszprém és június 15., Velenje), a németek Lengyelország elleni párharcra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!