Kézilabda

2015.04.17. 13:49

BKSE: végre náluk van az esély

Balatonfüred - Végre győzelmi reményekkel léphet pályára a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I felsőházi rájátszásában.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi KSE vasárnap (15.00) az egyetlen mögötte álló csapatot, a hatodik helyezett Orosházát fogadja, így a szurkolók joggal remélik, hogy ezúttal meglesz a két pont a csapatnak.

A Füred a rájátszásban eddig egy meccset nyert (épp Orosházán), de a drukkereknek a vereség ellenére a legutóbbi találkozón sem kellett csalódnia. Sőt. A Veszprémet kedden komolyan megszorongató (31:33) BKSE teljesítményét vastapssal ismerte el hazai publikum.

Csoknyai István együttese

- Jó dinamikával és mentalitással játszottunk a Veszprém ellen. Talán még több is volt abban a mérkőzésben, de egy kicsit megijedtünk az emberelőnytől a hajrában és hibáztunk. Ezzel együtt mindenkit nagy dicséret illet - reagált a Naplónak érdeklődésére Csoknyai István, a Balaton-partiak szakvezetője hozzátette: ezt a kézilabdát kellene mutatni az Orosháza ellen is.

- Úgy érzem, rátaláltunk a helyes útra. Örülnék, ha vasárnap is abban a formában és tempóban kézilabdáznánk, ahogyan azt kedden tettük. Az Orosháza bizonyosan mindent megtesz majd a sikerért, komplett, elszánt csapattal érkezik - fogalmazott a szakember, aki a sérült Győri Mátyásra nem számíthat a meccsen.

Az eredetileg 18 órára kiírt találkozót előrehozták, az új kezdési időpont 15 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!