Kisapáti

2016.08.13. 18:35

Falunap helyi szereplőkkel

Kisapáti - Úgy tűnik, valami megmozdult, elindult az összefogás a településen.

Tóth B. Zsuzsa

Minderről Keszei Endre polgármester beszélt a szombati Kisapáti vigasságokon. Elmondta többek közt, hogy elkezdték a kultúrház felújítását, bútort vásárolhatnak az épületbe, készülnek a hőszigetelésére, nyílászáró cserére.Terveztek egy felnőtt sportpályát a kultúrház mellé, a turistaházra több, mint tíz milliót költenének. Fontos lenne, hiszen a kéktúra útvonalon van az épület.

Rig Lajos országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a falunap fő célja, hogy összehozza a régi barátokat, ismerősöket, összejöjjön a család. Jó hangulatú sportversenyek, gasztronómiai programok ideje egyben, minden korosztály megtalálhatja azt a kikapcsolódás, ami neki szól. Ígérte, hogy amiben tudja, segíti a falut.

A helyi gyerekek szokásuk szerint erre az ünnepre is készültek egy darabbal, nagy sikert arattak a nézők körében Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A főzőverseny indítása után a kulturális programban Varga Eszter és Júlia zenélt, a helyi gyerekek ezúttal is remek műsorral lepték meg a közönséget „Ha én felnőtt volnék” címmel. Volt hangverseny, futballmérkőzés, a gyerekeknek kézműves foglalkozás, a kicsik kedvét arcfestés, csillám tetoválás, légvár kereste. Fellépett a Tapolcai Musical Színpad, a helyi Black Magic tánccsoport, táncoltak a szülők és gyerekek a tombolasorsolás és a falubál előtt.

Címkék#Kisapáti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!