Külföld

2009.07.13. 15:39

Videojáték készül Michael Jacksonról

Budapest - Az 1990-ben készült Moonwalker után egy újabb videojáték készül a nemrég elhunyt Michael Jacksonról. Az MJ Productions szoftverét állítólag már több hónapja fejlesztik.

MTI

A Michael Jackson' Mooowalker a '90-es években a Sega Genesis egyik legismertebb játéka volt, azonban most úgy tűnik, a híres popsztár poszthumusz formában is visszatér a videojátékok világába. 

Az MJ Productions közölte, hogy már több hónapja dolgozik a játékon és nem a sztár váratlan halálán akarnak nyerészkedni.    
    
"Biztos vagyok abban, hogy a dráma ellenére is ki fogják adni, hiszen Michael imádta a játékokat" - mondta az MJ Productions egyik képviselője.
    
A hír több mint két héttel Jackson halála után látott napvilágot, amely kapcsán az internetes játékmagazinok elkezdték ontani a sztárhoz kötődő játékokról szóló anyagokat. 

A más játékcégek sem hagyták parlagon heverni az eseményt: a Left 4 Dead című zombis akció letöltető tartalmában például a popsztár megjelenik az élőhalottak között.
    
Az MJ által fejlesztett program várhatóan 2009 karácsonyán kerül a boltokba Xbox 360-on és PlayStation 3 gépekre, illetve egy Nintendo Wii verzió sem elképzelhetetlen. Egyelőre a játék stílusáról semmit sem lehet tudni, és még a címe is ismeretlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!