Külföld

2009.10.13. 08:13

Carla Bruni a nyilvánosság előtt vall terápiájáról

Párizs - A nyilvánosság előtt, dokumentumfilmben vall pszichoterápiájáról Carla Bruni.

MTI

Nicolas Sarkozy francia elnök felesége ismert és hétköznapi emberek társaságában szólal meg a dokumentumfilmben, amelyet Gérard Miller ismert francia pszichoanalitikus és tévés személyiség rendezett.
   
A Le premiere seance (Az első kezelés) című műsor a tervek szerint november 7-én kerül adásba a France 3 csatornán. Bruni a terápiával kapcsolatos tapasztalatairól beszél.

A filmben más ismert személyiségek is feltűnnek, többek közt Charles Berling színész-rendező, Jacques Weber rendező és Marc-Olivier Fogiel ismert televíziós műsorvezető.
   
A műsorban Carla Bruni-Sarkozy először vall életének legszemélyesebb dolgairól, arról, hogy fia születése után kezdett terápiára járni. A francia államfő hitvese arról is beszél, milyen érzés volt megtudni, hogy az apjának hitt férfi nem vér szerinti szülője, és hogy mennyire megrázta fivére, az AIDS-ben elhunyt Virginio elvesztése. A beszélgetésből Carla Bruni kapcsolatai sem maradtak ki.
   
Az egykori topmodell 2008 februárjában ment feleségül a francia elnökhöz. 2009 év elején egy interjúban beszélt arról, hogy nyolc éve jár terápiára. A francia premiere dame a közelmúltban indított saját honlapot, amelyen elnökfeleségként folytatott életéről számol be. A weboldalon többek közt véleményt nyilvánít a közte és Michelle Obama amerikai first lady között zajló "szépségversenyről" is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!