Külföld

2012.03.07. 15:25

Otthon nyaralásra bíztatják a briteket

Stephen Fry, Julie Walters, a Harry Potter sztárja, Rupert Grint és a Downton Abbey színésznője, Michelle Dockery is élére állt a kormány azon kampányának, amelyben arra buzdítják az angolokat, hogy 2012-ben töltsék otthon a szabadságukat - írja a Telegraph.

Napló Online

A „maradj otthon” kampány ösztönzőket ajánl azoknak a briteknek, akik az olimpiai játékok és a II. Erzsébet uralkodásának 60. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségek ideje alatt otthon töltik a szabadságukat.  

Például, az olimpia évének jegyében hotelek, éttermek, nevezetességek és más szolgáltatások ezreit kínálják 20,12 %-os kedvezménnyel.  

A turisták egy honlapon érvényesíthetik kedvezményeiket az idei és a 2013-as foglalásokra, a paralimpiai játékok végéig, szeptember 9-ig.

Már több mint 3 millió hotelszoba sorakozott föl a projektben, és az olyan nevezetességek is csatlkoztak, mint a London Eye vagy az Alton torony.

(forrás: telegraph.co.uk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!