Kultúra

2009.05.08. 02:28

Tavaszi játékok - A legjobb énekesek, táncosok

Veszprém - Véget ért a közelmúltban a Tavaszi játékok elnevezésű országos gyermekfesztivál, ahol a következő eredmények születtek, a teljesség igénye nélkül.

Gaál Julianna

Énekes kategóriában arany minősítést kapott Bécsi Kamilla (Balatonalmádi), Bruckner Bernadett (Tihany), különdíjas lett Szabó Zsófia (Aszófő). Színház kategóriában arany minősítést szerzett a Dallamvilág Musical Csoport. Tánc kategóriában az arany minősítés Vajda Ádámhoz és Vajda Dórához került (Veszprém), a Kid Rock and Roll SE (Veszprém), a Kurázsi néptáncegyüttes (Veszprém) és Szűcs Boglárka lett különdíjas (Várpalota).

A Veszprémi Játékok Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Összművészeti Fesztiválra továbbjutást nyertek a fesztivál arany minősítést szerzett versenyzői, illetve a zsűri által a gálaműsorba kiválasztott produkciók elő-adói, a fent említetteken kívül: Ladányi Patrícia, Fekete Dorottya, Faragó Tina, Bodor Szabina, Maria Koza, Nagy Natália, Kiss Alexandra, Zatykó Roland és Bakos Anett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!