Kultúra

2010.05.27. 19:29

Sikeresek a pénzügyi ügyintézők

Veszprém - Felmentést kaptak a vizsgarészek alól, illetve jutalomkönyvet, oklevelet és emlékérmet vehettek át a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola diákjai az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

Deák Dóra

A Pénzügyminisztérium ebben a tanévben is meghirdette az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakirányon tanuló diákok számára.

Az elődöntőben 22 iskola 144 tanulója indult, a miskolci döntőbe 32 diák került be. A Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolát három tanuló képviselte.
Dobosi Nelli három vizsgarészből kapott felmentést, a 6. helyen végző Hegedüs Anett pedig teljes felmentést kapott a szakmai vizsga alól.

Boa Vanessza harmadik helyezést ért el, így ő szintén teljes felmentést kapott a vizsga alól, továbbá könyvcsomagot, 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt, emlékérmet és oklevelet is átvehetett.

A diákok összteljesítménye alapján a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola első helyezést ért el, melyet könyvcsomagokkal, utalvánnyal és természetesen a vándorserleggel jutalmaztak. Ezeket a rangos díjakat Kópházi Ferenc igazgató vette át. A diákokat Pál Imre, Pál Imréné, Simon Zsuzsanna és Wachtler Edina készítették fel a versenyre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!