Kultúra

2011.05.19. 15:50

Színházkerti gyermeknap

Veszprém - Az elmúlt évek sikeres gyereknapi rendezvényei után a Petőfi Színház idén is megszervezi a kicsik ünnepét.

Balla Emőke

Nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a veszprémi Petőfi Színház május 28-án, szombaton délelőtt tíz és délután három óra között a színház előtti téren, ahol a szervezők színes programokkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A programban szerepel jelmezes fényképezkedés, kézműves foglalkozás, arcfestés, bemutatót tartanak a mentősök, rendőrök, tűzoltók. A mesekuckóban nagyszülők mesélhetnek a kicsiknek, lesz csúzlizda és Kabóca-játéktér.

A rendezvény keretében "Az én nagymamám" címmel rajzversenyt hirdet a színház, a gyerekek részt vehetnek a "Fele mese igaz" című szórakoztató vetélkedőben. A Kőris zenekar délelőtt tizenegy órától táncházba várja a kicsiket és nagyokat, délután két órakor a társulat művészeinek gyermeknapi összeállítását tekinthetik meg az érdeklődők; a műsorban többek között a színház most készülő első meselemezéről hallhatnak részleteket, a színészek előadják a meseíró pályázat legjobb műveit is.
A műsor után lesz a meseíró pályázat, a délelőtti rajzverseny és a vetélkedő eredményhirdetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!