Kultúra

2011.06.01. 07:20

Gördülő Égi vándor az amfiteátrumban

Veszprém - A Pannon Várszínház bemutatja az Omega Égi vándor című előadását az alsóörsi Harley Davidson fesztiválon.

Szabó Zsuzsanna

Már tavaly is találkozhattak a fesztiválozók a Pannon Várszínház színészeivel. Akkor a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című zenés darabot vitték Alsóörsre, most pedig az idei évad egyik legsikeresebb darabja, az Omega dalokból készült Égi vándor bemutatója lesz június 12-én, Pünkösd vasárnap este kilenc órától.

A helyszín a hangulatos - egykori kőbánya helyén épült - alsóörsi amfiteátrum lesz. (Eső esetén pedig a városi sportcsarnok.)
- Ez egy különleges helyszín, sajátos adottságokkal, ezért mi is külön kiegészítőkkel, plusz világosítással és hangosítókkal készülünk erre az alkalomra. E mellett a fesztivál hangulatához méltó módon motoros felvonulók is színesítik majd az előadás egyes részeit - mondta Vándorfi László színházigazgató.
 


Ezen kívül speciális "oldalpáholyokat" is felállítanak a közönségnek, ahol többek között old timerekből, de modern autókból is végignézhető a műsor. S ha már a plusz meglepetéseknél tartunk, - a hagyományos színházi büfé mellett - az estet exkluzív borászati bemutató is színesíti a sümegi püspöki palota pincészetének jóvoltából.
 
A műsorfüzethez térképmellékletet is csatolnak, hogy mindenki könnyen odataláljon a helyszínre. Az előadással a színház célja az is, hogy bevezessék az alsóörsi helyszínt a színházkedvelők köztudatába, ezért itt augusztusban is lesz egy zenés darab, a Made in Hungária bemutatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!