Kultúra

2011.09.16. 16:46

Dumaszínházba hűségkártyával

Veszprém - Szeptember 20-án Veszprémben vendégszerepel a Dumaszínház. Ezúttal Kőhalmi Zoltán és Benk Dénes lép színpadra.

Németh F. Bernadett

Benk Dénes "ősi magyar standup-dinasztia leszármazottja. Anyai ágról szittya humoristák, míg apai oldalról avar lovas komikusok örököse". Az este másik fellépője, a háromgyerekes, büszke apuka, Kőhalmi Zoltán a szentesi "humormaffia" oszlopos tagja. A szakmába eredetileg szerzőként került be, számos jelenetet írt a Rádiókabaréba és különböző tévéműsoroknál volt háttérember. Egy véletlennek köszönhetően derült ki, hogy írásaival közönség elé is léphet. Kísérletként indult, de mivel színpadon állva hamarabb jutnak el történetei az emberekhez, ott is maradt. Mindannyiunk legnagyobb örömére.

A szeptember 20-án 19 órától kezdődő előadásra (kapunyitás: 18.00 óra) belépőjegyek a helyszínen, a városi művelődési központban vásárolhatók. A hűségkártyával rendelkező Napló-előfizetők kedvezményes áron, a Napló ügyfélszolgálatán válthatják meg jegyeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!