Kultúra

2012.10.31. 07:11

A humor nagyágyúi

Veszprém - Hosszú szünet után újra a megyeszékhelyre látogatnak a humor nagyágyúi, hogy a borongós őszbe egy kis vidámságot és humort hozzanak a közönségnek.

Gajdos József

November 8-án Beliczai Balázs és Kiss Ádám lép a Városi Művelődési Központ színpadára.Kiss Ádám a színpad másik oldalán kezdte: táblatartó volt Fábry Sándor esti show-műsorában és a Godot-ban először nézőként lett sikeres, majd elment megnyerni egy humorfesztivált. Mára az egyik vezető humoristává nőtte ki magát.

Ádám soha nem akart híres lenni, csak humorista. Pár évvel ezelőtt nem is gondolta, hogy 2012-ben nem fog tudni lemenni a kisboltba sem anélkül, hogy be ne indulna a spontán "kissádám-simogató". A Dumaszínház híressége szerencsi származású. Hitvallása szerint, amely a szerencsi csokigyár szlogenjére megdöbbentően hasonlít: "Az élethez kell egy szerencsi Kiss". 



A 27 éves Ádám külkereskedelmi főiskolai hallgató, viccesen azt tartja magáról, hogy általában évnyitón és évzárón elájul, de ennek ellenére a színpadi szereplés minden álma. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján a Magyar Rádió díjának nyertese.

Az RTL Klub és Showder Klub két népszerű dumagépe, Kiss Ádám és Beliczai Balázs garantáltan feledhetetlen élményt szereznek majd mindazoknak, akik ellátogatnak a veszprémi művelődési központba (volt Hemo).

A november 8-án 19 órakor kezdődő előadásra jegyek szerdától a Napló ügyfélszolgálatán kaphatók Veszprémben, a Szabadság tér 15. alatt. Hűségkártyás előfizetőink kedvezményesen, 2200 forintért juthatnak a belépőkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!