Kultúra

2014.02.20. 19:08

Ajándékjegyek a premier előtti előadásra

Veszprém – A Hegedűs a háztetőn című darabot mutatja be a Pannon Várszínház szombaton a Hangvillában. Sok megyekártyás olvasónk viszont már péntek este, premier előtt megnézheti a zenés előadást.

Marton Attila

A Napló hűséges előfizetőinek ugyanis játékot hirdettünk a Pannon Várszínház új darabjára. Olvasóinknak csak egy jelentkezési szelvényt kell az előző napokban megjelent hirdetésekből kivágni, kitölteni, egy kérdést helyesen megválaszolni, majd péntek reggel nyolc órától bevinni a veszprémi ügyfélszolgálati irodába.

A Kossuth utca 10. szám alatt a helyesen kitöltött szelvényért cserébe – a megyekártya bemutatása után – mi egy páros belépővel jutalmazzuk meg olvasóinkat. Egy személy legfeljebb két, egy főre szóló jegyet igényelhet. A premier előtti előadást pénteken 19 órakor tartja a Pannon Várszínház a Hangvillában.

A világsikerű Hegedűs a háztetőn című musical szeretettel szól az emberről, huncutul a „ha én gazdag lennék” állapotról, méltósággal Tevje, a szegény tejesember kisemmizéséről, a hontalanságról. Ám derű, az élet végtelen szeretete árad a történetből és a slágerré vált dallamokból, melyeket a nemzetközi hírű Budapest Klezmer Band játszik a veszprémi színpadon élőben, a játék szerves részeseként. Premier szombaton este a Hangvillában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!