Kultúra

2015.11.04. 11:50

Őrületes turnén a Grease! (x)

Veszprém – Szurdi Miklós rendezésében a Bánfalvy Stúdió ismét bemutatja Magyarországon a Grease-t. A legnépszerűbb Broadway musicalek egyike Varró Dániel szövegével, Döme Zsolt zenei vezetésével, magyar színészekkel kerül színpadra egy monumentális előadásban.

Napló információ

A különleges látványt ígérő zenés darab premierje október 16-án a budapesti Syma Csarnokban volt, majd a produkció magyarországi turnéra indult. A több mint 40 éves, de töretlen népszerűségű darabban Vastag Csaba alakítja Danny Zuko, Kiss Ramóna pedig Betty Rizzo szerepét. Az 1959-ben játszódó tinitörténetben olyan legendás dalok szólalnak meg, mint a Belehalok, a Csupa csoda vagy az Együtt a banda. Garantáltan a Grease lesz az idei év végének legnagyobb színpadi attrakciója Magyarországon.

A musical főszereplőjeként áll színpadra Vastag Csaba, akinek a tánc és a zene miatt az egyik legkedvesebb filmje épp a Grease volt. Legalább 200-szor látta és betéve tudja az összes dalt – csak éppen angol szöveggel.

Érett tini lett Vastag Csaba

Az X-Faktor felfedezettje sokáig nem értette, a musicalekben miért 30 év körüli színészek játsszák el a tinédzserszerepeket. A 33 éves énekes a Grease főszereplőjeként rájött, hogy csak ezek az alakítások lehetnek sikeresek, mert egy 30 éves ember vissza tud arra nézni, milyen volt fiatalként, de fordítva ez nem működik. A Grease musical veszprémi bemutatója november 7-én a Veszprém Arénában lesz.

Jegyek kaphatók a www.jegy.hu-n. Bővebb információ: www.grease.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!