Laza

2009.09.12. 02:26

Átverés

Mint tudjuk, a diákok nagy mókamesterek.

Kiss Nikolett

Mint tudjuk, a diákok nagy mókamesterek. Különösen április elsején szeretnek hatalmas átvágásokat kieszelni. Évekkel ezelőtt egy rafináltságáról ismert középiskolai osztály tagjai is kieszeltek egy nagyszerű beugratást .

A társaság két csoportra oszlott, az egyik csapat a környéken utat építő munkásokhoz ment, és figyelmeztette őket, hogy az osztálytársaik bolondok napi tréfát szándékoznak űzni velük. Hamarosan rendőrnek öltözve fognak megjelenni, és el akarják majd küldeni őket, mondván, parancsuk van rá. A munkások megköszönték a figyelmeztetést, és ellencsínyt ígértek be.

Eközben a másik csapat a rendőrségre ment, és úgy tett, mintha beárulnák a barátaikat. Azt mondták, hogy útépítőknek öltözve teljesen feleslegesen felbontják az utat, akadályozva ezzel a közlekedést is. A rend őrei örültek a fülesnek és megígérték, hogy azonnal intézkedni fognak.

Aztán amikor az igazi rendőrök összetalálkoztak az igazi útépítőkkel, mindketten azt hitték, hogy a másik csapatban csak álruhás diákok vannak. Lett nagy felfordulás! Egyes források szerint még tettlegességre is sor került, de azt nem tudni, hogy a diákok milyen büntetést kaptak.

Címkék#laza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!