Laza

Pápa - Két alkalommal is tapsolhatott a közönség szombaton az amerikai légierő Európában koncertező Beatzenekarának, a Touch and Go-nak. A csapat már járt Pápán, így a délután három és ötórai koncertre sokan voltak kíváncsiak.
November 24-én este, egy nagyszabású ünnepség keretében hirdették ki a D.J. Szövetség néven is ismert Magyar Lemezlovas Egyesület díjazottjait. Az év lemezlovasának a közönség szavazatai alapján Sterbinszky-t választották.
Vadonatúj érzés címmel jelenteti meg első önálló nagylemezét a Megasztár című televíziós tehetségkutató verseny legutóbbi szériájának nyertese, Radics Gigi. Az énekesnő új albuma november 12-étől lesz elérhető.
Leforgatta új videoklipjét a Sugarloaf. A zenekar választása a legutóbbi album, az Instant Karma címadó szerzeményére esett, a kisfilmet ugyanis már régóta ígérgették a rajongóiknak. Hogy a csúszásért kárpótolják őket, rögtön két változattal rukkoltak elő
A jövő évben várhatóan utolsó alkalommal turnéztatja Európában a Pink Floyd mesterművét, a The Wall című dupla album anyagát a világhírű zenekar alapító gitáros-énekese, Roger Waters. A monumentális produkció hazánkban is látható lesz, Roger Waters 2013.