Laza

2010.12.03. 19:28

Angie perverz humora

Pletykálkodni nem feltételnül illik, ám ha a műfaj nem létezne, vajon honnan is tudnánk hasznos információkat becserkészni. Most Angelina Jolieról és Katherine Heiglről is szállítunk némi infót.

Kiss Nikolett

A jó színész mindig meglepi a nézőit. A még jobb színész a partnereit is. Ezek szerint Angelina Jolie nagyon jó színész: új kémfilmje, Az utazó (The Tourist, hazai bemutató: december 29.) forgatása után filmbeli partnere, Johnny Depp bevallotta, hogy minden nap újabb meglepetés volt számára a Jolie-val való munka. A színész elismerte: eleinte tartott a szupersztár kolleginától, és attól félt, hogy nehéz lesz vele dolgozni.

- Angie igazi kellemes meglepetés volt - nyilatkozta a nem éppen udvariasságáról ismert Depp. - Az derült ki, hogy teljesen normális csaj, és még a tetejébe tök jó poénjai vannak: sötét, és perverz humorérzéke van. Elizabeth Taylor volt ilyen: bejön, eláll mindenkinek a lélegzete, és amikor legnagyobb a csönd, úgy kezd káromkodni, mint egy matróz. Azután ártatlanul néz. Őrült vicces.

Az utazó-ban főleg mégis Depp-nek jutnak a poénok: Angelina Jolie feladata inkább a feszültség fenntartása marad.

Az Ilyen az élet (Life As We Know It, hazai bemutató: december 2.) című filmben a Grace klinikából ismert Katherine Heigl alakít. Annak a véletlenül összepasszított szingli párosnak az egyik tagja, akik kénytelenek hirtelen gyereknevelésbe fogni. Katherine a romantikus vígjáték forgatása közben végre örökbe fogadhatott egy babát, a koreai Naleigh-t, a film executive producerének szintén a film felvételei idején született a kisbabája, és az amerikai premierrel egyidőben a másik főszereplő, Josh Duhamel is közzé tette: készül az apaságra. A szívrabló rosszfiú már majd két éve a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie férje.

Az Ilyen az élet stábjának összes tagja azt mondja, hogy a forgatás idején Josh Duhamel volt az a színész, aki a legszívesebben és a legtöbb időt töltötte ifjú partnereivel, a filmbeli egyéves kislányt alakító hármas ikrekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!