Laza

2012.11.05. 06:49

Varázsszer a legújabb videóklip

Veszprém - A veszprémi utcazene-fesztiválon is nagy sikert aratott Elixír című dalához készítette el legújabb videoklipjét az ex-Zanzibár gitáros Nagy Gábor vezette Wasabi Kht.

Szabó Péter Dániel

Az alig két esztendővel ezelőtt megalakult Wasabi Kht. a rock, a pop, a jazz és az elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) karöltve még 2010-ben. Az első klipes számukat, a Hol halnak meg a galambok?-at, illetve a Csodabogár című szerzeményt is rendszeresen játsszák a rádiók. Számos fesztiválon, köztük az egykor Várpalotán rendezett Pannónia Fesztiválon és a veszprémi utcazenén is színpadra léptek már, de a Fishing On Orfű, a Sziget látogatói is élőben hallhatták nótáikat.



A Heaven Street Seven zenekar legutóbbi két klipjét rendező Hosszú Gábor készítette a Wasabi Kht. második videóját az Elixír című dalhoz. Hain Réka, a zenekar basszusgitárosa ezúttal sem csak zenészként, hanem a klip vágójaként is részt vett a munkában. A választás a nyári fellépések láthatóan legnépszerűbb számára esett. 



- A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodása dalba öntve. A hozzá forgatott videó egy imázs- klip. A zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, négy különböző karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú nő kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a szám szól - árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros. A klubszezon alatt a fővárosban és több vidéki helyszínen is találkozhatunk a zenekarral, közben folyamatosan írják az új dalokat bemutatkozó albumukhoz, ami előreláthatólag 2013 őszén jelenik majd meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!