Lóerő

2014.02.06. 11:00

A biztonságért

A közlekedésbiztonság növelése és a baleset-megelőzés területén történő hatékony segítségnyújtás a célja a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) között létrejött együttműködési megállapodásnak.

Tremmer Tamás

A közúti balesetek számának további csökkentése érdekében megkötött szerződést Győri Gyula elnök és Molnos Dániel főtitkár írta alá szerdán. A biztonságos közlekedés mindannyiunk közös ügye, ezért is tartjuk fontosnak a szakmai szervezetekkel való együttműködést, melynek egy újabb állomása ez a mostani - fogalmazott Győri Gyula, a közlekedési hatóság elnöke. A mostani együttműködés kapcsán hatékony segítséget kívánnak nyújtani különböző korcsoportoknak és szegmenseknek a gyermekektől egészen a hivatalos járművezetőkig.

A biztonságos közlekedés kiemelkedően fontos a biztosítók számára is - jelentette ki Molnos Dániel, a MABISZ főtitkára az aláírást követően. A biztosítók sokat tesznek a balesetek számának csökkentéséért, s ezért is fontos számunkra a megállapodás, hangsúlyozta a MABISZ főtitkára. Az együttműködési megállapodás alapján a két fél közös szakmai javaslatokat, programokat dolgoz ki, kölcsönösen megjelenési lehetőséget biztosítanak a rendezvényeken, a célok elérése érdekében összehangolt kommunikációt folytatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!