Lóerő

2015.07.04. 14:07

Suzukisok ország találkozója Vilonyán

Vilonya – Az ország szinte minden szegletéből, többek között Miskolcról, Debrecenből és Nyíregyházáról is érkeztek autósok az I. Veszprémi Suzuki Találkozóra, amelynek a vilonyai Séd park adott otthont.

Szabó Péter Dániel

A szervező veszprémi klub lelkes tagjai már pénteken birtokukba vették a festői szépségű területet, szombaton pedig már reggeltől érkeztek a kiállítók, s persze a résztvevő Suzukisok, összesen mintegy kétszázan.

Nagy Zsolt, a szervező Suzuki Club Veszprém vezetője és Czinege József, a Suzuki Club alapítója kérdésünkre elmondták, a hazánkban közel 400 autóst tömörítő szervezet ötödik éve rendezi meg országos találkozóját. A régiós csoportok mellett más Suzuki klubok tagjai is szívesen csatlakoztak a bulihoz a rekkenő hőségben, s kiállították autóikat a parkban. Újat és régit, gyári, tuningolt és sport verziókat egyaránt megcsodálhatott a közönség, még egy Swift kabriót és két japán piacra gyártott, speciális Ignis modellt is elhoztak tulajdonosaik.

Az ünnepélyes megnyitó után – ahol Hublik Tibor „Ticsu”, a MásszemszöG egyik szöveggyárosa nyomta el a Suzuki Club indulóját – autó szépségversenyt, valamint kipufogóhang- és hangnyomás mérést tartottak a vilonyai parkban, majd a közösen elfogyasztott ebéd után ügyességi és csapatversenyeknek szurkolhattak az autósok. A rendhagyó viadalon előbb fél lábra állva kellett kitartani egy felnit, majd egy autót kellett végigtolniuk a csapattagoknak a kijelölt pályán úgy, hogy a sofőr szeme be volt kötve.

A jó hangulatú autós baráti találkozón este tombolasorsolást tartanak, majd a program közös bulival zárul a vilonyai malomnál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!