Lombard Pápa

2011.10.12. 17:22

A csoport élén a Pápa

Pápa - Visszavágott a múlt heti szombathelyi Ligakupa-vereségért a Lombard Pápa labdarúgócsapata, amely szerdán hazai pályán egygólos sikert aratott a Haladás ellen.

Horváth Gábor

Pápa-Haladás 1:0 (0:0)
Pápa, 200 néző. Vezette: Becséri (Szalai, Hima).
Lombard Pápa: Szűcs - Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Présinger  Farkas A. (Germán a 74. percben), Quintero - Lovrencsics, Marics (Németh M. a 86. percben), Szabó II Z. (Varga G. a szünetben) - Ferenczi. Edző: Véber György.
Szombathelyi Haladás: Mursits - Szvoboda, Nagy B., Devecseri, Farkas (Horváth D. a szünetben) - Gyurján, Kalász, Hanzl, Sipos N. (Gugcsó 90. percben) - Simon A. (Radó a 68. percben). Megbízott edző: Tóth László.
Gólszerző: Tóth G. a 81. percben.
Kiállítva: Rodenbücher a 86. percben.

Egy héttel ezelőtt, a Ligakupa A csoportjának harmadik fordulójában a szombathelyiek hazai környezetben 2:0-ra győzték le a Lombardot. A pápaiaknak most sikerült a visszavágás: az első félidőben kiegyenlített volt a játék, a folytatásban azonban egyértelműen a vendéglátók irányítottak. A 81. percben Tóth Gábor egy szöglet után fejjel volt eredményes. Öt perccel később a játékvezető második sárgával kiállította Rodenbüchert, azonban a Pápa emberhátrányban is megőrizte előnyét. Négy forduló után a Haladás, a ZTE és a Győr  csapatait megelőzve a Lombard vezeti a csoportot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!