Lombard Pápa

2012.01.16. 18:17

Kialakult a Pápa programja

Pápa - Március első hétvégéjén folytatódik az NB I-es labdarúgó-bajnokság. A Lombard Pápa addig tizenkét mérkőzésen lép pályára.

Novothny Ottó

Elkészült a részletes terv, amely szerint Bene Ferenc alakulata január 21-én hazai pályán fogadja a Sopron NB II-es társulatát. Érdekesség, hogy ugyanezen a napon az NB III-as Balatonfüred is Pápára látogat. Az első meccs 11 órakor, az utóbbi 13-kor kezdődik.

Ezt követően február első hétvégéjéig szombaton lép pályára a csapat (ellenfelek: Veszprém, Újpest), majd sűrűsödik a műsor, hiszen kedden, szerdán és pénteken is jut rivális az együttesnek.

Több szlovák (Nyitra, Duslo Sala, Dunaszerdahely és Slovan) gárdával is megmérkőzik a Lombard, illetve lesz Pápa-Ajka mérkőzés is.

Közben február 22-én a Ligakupa középdöntőjében Kaposváron szerepelnek Szűcs Lajosék, miközben szurkolóik szempontjából hízelgő a terv: az újpesti és dunaszerdahelyi találkozót kivéve mindegyik tesztmeccs Pápán lesz.

Az utolsó ellenfél Csorna lesz február 25-én, majd március 3-án már éles meccsen a Paks jön a Perutz stadionba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!