Lombard Pápa

2014.10.17. 12:20

Bravúrra készülnek

Pápa - Lombard Pápa -Diósgyőr találkozót rendeznek szombaton 14 órától a Perutz Stadionban a labdarúgó NB I 11. fordulójában.

Polgár Tibor

Ellentétes célokért küzdő csapatok mérik össze erejüket délután a pápai stadion gyepén: a hazaiak a középmezőny vagy legalább a biztos bennmaradás elérését tűzték zászlajukra, míg a vendégek egyértelműen a dobogót és a nemzetközi kupaindulást vették célba.

A szezon előtti várakozások nagyjából összhangban vannak a Lombard és a Diósgyőr jelenlegi helyezésével. A bakonyaljaiak a jó rajt után hullámvölgybe kerültek. Az eddigi tíz meccsükön 9 pontot szereztek, ami csak a tabella 13. helyére elég. Ráadásul mögöttük a Nyíregyházának, valamint a már kieső pozícióban lévő Haladásnak is 8 egység áll a neve mellett, így az eredmények kedvezőtlen alakulása esetén akár roppant kellemetlen helyre is sodródhat a Lombard a 11. játéknap végén.

Nagy küzdelem várható (Fotó: Penovác Károly)

Persze erre gondolni sem akarnak a Perutz Stadionban, ahol a pápaiak már több élcsapat ellen is meglepetést okoztak. Kovács László, a sárga-feketék tapasztalt mestere, valamint Csizmadia Csaba, a Lombard rutinos labdarúgója is rendkívül nehéz mérkőzésre számít. Ugyanakkor véleményük szerint, ha sikerül nagy egyéni hibák nélkül, az előre megbeszéltek szerint játszaniuk, eredményesek lehetnek a Diósgyőr ellen.

Szivics Tomiszláv, a harmadik helyen álló miskolciak vezetőedzője nem titkolja: egyértelműen győzni jönnek Pápára, viszont Szűcs Lajostól, a hazaik kapusától tart egy kicsit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!