Lombard Pápa

2015.02.09. 16:55

Visszatért Pápára a szenegáli csatár

Pápa - Szenegáli csatárral erősítette meg keretét a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata: Mouhamadou Seye korábban már szerepelt a bakonyaljaiaknál, és most ismét szerződést kötött a klubbal.

Polgár Tibor

A szenegáli mellett szlovák állampolgársággal is rendelkező 26 esztendős támadó két és fél éves szerződést kötött a Lombarddal. Seye 2012-ben huszonöt bajnokin viselte a pápai mezt, öt gólt szerzett, majd Zalaegerszegre került. Magyarországi légióskodását követően megjárta a katari al-Marhiját, majd a besztercebányai Dukla csapatát. Emellett a pápai klubvezetés megállapodott a Győri ETO-val Stieber András és Vankó Imre kölcsönvételéről, mindkét futballista fél évre érkezik a Perutz Stadionba.

Hízik az NB I tavaszi folytatására készülő Lombard Pápa játékoskerete (Fotó: Penovác Károly)

Lombard szerződést ajánlott továbbá a próbajátékon lévő, korábban a DVSC-t és a Kecskemétet is erősítő Mbengono Yannicknak. Információink szerint a felek között közel az egyezség, a kameruni légiós nagy valószínűséggel Pápán folytatja a pályafutását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!