Malomsok

2015.10.19. 19:30

Az időseket köszöntötték Malomsokon

Malomsok - Tartalmas program keretében, zenés-táncos produkciókkal köszöntötték a nyugdíjasokat Malomsokon.

Polgár Bettina

– Kezükön meglátszanak a dolgos évek nyomai, arcukon pedig az élet nehéz csatái hagytak nyomot. De a lelkükben dúló viharok a hosszú évek során lassan elcsendesedtek, és jól megérdemelt nyugdíjaséveiket tölthetik unokáik társaságában – fogalmazott Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere a település nyugdíjasnapi rendezvényén. Az eseménynek a helyi tornaterem adott otthont, ahol elsőként az óvodások köszöntötték a szépkorúakat. A malomsoki iskolások zenés műsort adtak elő, majd a Nyerő Hatos táncos produkcióját a Malomsoki Menyecskék fellépése követte.

Az ünnepségen a malomsoki óvodások is köszöntötték a szépkorúakat (fotó: Vadas Csaba)

A nap folyamán Megyeri Zsuzsa nótaénekes is színpadra állt, a zenei kíséretet pedig Greznár Zoltán és zenekara biztosította. – Településünkön sok idős ember él, ezért igyekszünk segítséget nyújtani számukra a mindennapi nehézségek leküzdésében – hangsúlyozta a polgármester. Mint mondta, az elmúlt években számos támogatást biztosítottak a nyugdíjasok számára, és egy kisbuszt is vásároltak a közlekedésük elősegítésére.

Címkék#Malomsok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!