Telekom Veszprém

2010.10.14. 07:18

Vujin kieli lesz?

Veszprém - A korábbi találgatásokat, kiszivárgott információkat megerősítve a THW Kiel hivatalosan bejelentette, hogy leigazolta Marko Vujint, az MKB Veszprém KC kézilabdázóját.

Horváth Gábor

A világ egyik legjobb balkezes átlövőjéért korábbi információk szerint fél Európa sorban áll, pontosabban a legerősebb, leggazdagabb csapatok akarják a soraikban tudni a szerb sportolót. Vujint már ez év tavasszal hírbe hozták a Bajnokok Ligája győztes THW Kiel együttesével.

Az ügy újabb fejezete, hogy német klub e héten hivatalosan is bejelentette az átigazolást, méghozzá a kézilabdázó veszprémi szerződésének lejártával, 2012-től.

Érdekesség, hogy erről a bakonyi egyesületnél hivatalosan nem tudnak. Dr. Magyarády Péter, az MKB Veszprém operatív és gazdasági elnöke lapunk megkeresésére megjegyezte, csak ismételni tudja a korábban tett nyilatkozatokat.

- Annyit tudunk, amennyit nyáron is elmondtunk. Egyfelől tisztában vagyunk vele, hogy a Vujinnak vannak kérői, másrészt mi is tettünk neki ajánlatot. Az biztos, hogy idény közben nem adjuk el, pláne úgy nem, hogy még nincs meg az utódja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!