Telekom Veszprém

2011.09.22. 15:27

Csak azért is hangulatban

Veszprém - A Kecskemét csapatát fogadja pénteken 18 órakor az MKB Veszprém KC a Budapest Bank kézilabdaliga ötödik fordulójában.

Horváth Gábor

A százszázalékos bakonyiak (a csapat eddig hat mérkőzést játszott) természetesen újabb biztos sikert szeretnének aratni, emellett már a Bajnokok Ligája jövő heti rajtjára is gyakorolnak.
 
- Dinamikus edzéseken vagyunk túl, a csapat egyre jobban és gyorsabban mozog - mondta el lapunknak Mocsai Lajos vezetőedző, aki elárulta: a Kecskemét és a Csurgó (jövő héten kedden, idegenben) ellen is kiemelten készülnek, ugyanakkor a Kielce elleni október 2-i BL-idénynyitó áll a munka középpontjában.
 
- A lengyelek együttesét világszintűnek tartom, minden erőnket mozgósítanunk kell ahhoz, hogy otthonukban jó eredményt tudjunk elérni. Nálunk most Fazekas Nándor sérülése miatt csak azért is hangulat uralkodik, mindenkiben óriási a felelősségvállalás - ütött meg bizakodó hangot a szakvezető.



Ahogyan arról már beszámoltunk, a veszprémiek válogatott kapusának bokatörés miatt legalább két hónapot kell kihagynia.
Ott lesz ugyanakkor a pályán Gulyás Péter, aki nyári kézsérülése után már újra teljes értékű munkát tud végezni.
 
- Hosszabb gyógyulási időre számítottam, olykor vannak ugyan még fájdalmaim, de nem vészesek, rendben van a kezem - válaszolt érdeklődésünkre a veszprémiek kiváló szélsője.
 
- Jönnek a BL-meccsek, és emiatt már érződik a feszültség a csapaton belül. Mindenki egyre többet ad ki magából, remélem, ez már a Kecskemét ellen is meglátszik majd a csapat teljesítményén. Tudjuk, hogy a kielcei találkozó mennyire fontos, aki ott nyer, nagy lépést tesz a továbbjutás felé - nyilatkozta Gulyás Péter.

A pénteki vendég Kecskemét két-két győzelemmel és vereséggel jelenleg hetedik a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!