Nagyvázsony

2015.08.21. 15:05

Díszpolgári címet és Nagyvázsony Jó Hírnevéért 2015-díjakat adtak át

Nagyvázsony - A falu díszpolgárát, és a falu jó hírnevéért legtöbbet tevőket díjazták a Kisiskolában.

Heffler Péter

Nagyvázsony díszpolgára címet és Nagyvázsony Jó Hírnevéért 2015-díjakat adtak át csütörtök este a Kisiskola nagytermében, melyen részt vett Fenyvesi Zoltán a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke is. Többek között díjat vehetett át Kandikó Zoltán világbajnok thai boxoló.

Kandikó Zoltán thai boxoló, az egyik díjazott. Fotó: Heffler Péter

- Általában egy sportolót a klubja szokott díjazni, ezért nagy megtiszteltetés, hogy a lakóhelyemen is elismerték a munkámat - mondta Kandikó Zoltán, aki egy vándorserleget vehetett át. - Érezze ezt a díjat minden nagyvázsonyi magáénak, hiszen itt, ebben a környezetben készülve tudok én is versenyről-versenyre így teljesíteni - tette hozzá a Nagyvázsony Jó Hírnevéért járó díj egyik nyertese. Rajta kívül Parrag Ákos, Piltmann Miklós vehette át az évente kiosztásra kerülő díjat, míg Csebi Pogány Pétert a település díszpolgárává választották. Az ünnepség a Virtus, a falusi tudás fesztiváljának megnyitója is volt egyben, mely egészen szombatig tart Nagyvázsonyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!