ez az igazság

2017.11.01. 07:00

Ezra Miller sokáig csak Batman-jelmezben járkált

A színészek alapjáraton lelkesednek. Az igazság ligája közeledő bemutatója okán egyre több interjú lát napvilágot a nagy csapat szuper tagjaival, és persze mind azt mondják, hogy kora gyerekkoruk óta imádták a képregényeket. Van, akinek el is hisszük!

A Flash-t alakító Ezra Miller sok szempontból különleges tagja a ligának: egyrészt, mert ő a legviccesebb. Másrészt, mert ő a legőszintébb.

Nem mintha, ő nem állítaná, hogy ne lett volna képregényrajongó, de ő olyan természetes és közvetlen minden újságíróval, hogy neki el is lehet hinni.

„Kiskoromban imádtam a DC-képregények gonoszait! De rajongtam Batmanért, és volt egy pár hónap, amikor kizárólag egy habszivaccsal kitömött Superman-jelmezben járkáltam otthon”

– nyilatkozta a színész, aki a szupergyors (anti)hőst alakítja a filmben.

„Ráadásul rengeteg időt töltöttem azzal, hogy nagy energiával képregényeket rajzoljak. Egyetlen zsírkrétám volt e célra. Volt egy egész sorozatom, amelyben három nyugdíjas néni szerepelt, akik bérgyilkosok. Sőt, volt egy saját fejlesztésű hősöm, a Super Pig, a kamélontermészetű disznó. Az óvó nénimre rásóztam egy csomó Super Piges merchandise terméket. Hogy ezek után mit éreztem Az igazság ligája díszletében, meg amikor Wonder Woman mellett álltam? El lehet képzelni...”

- nevetett Miller.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!