szívszorító

2021.02.09. 22:06

Belehal a fájdalomba a család: fejfájással ment aludni, meghalt a 19 éves fiú

Senki sem gondolta, hogy a fejfájással nyugovóra térő fiú kómába esik és soha többé nem tér már magához.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 19 éves brit fiú, Daniel Morgan, aki egyébként rendőrnek készült, hamar lefeküdt aludni január 28-án, ugyanis enyhe fejfájás gyötörte. Senki sem gondolta volna, hogy ezzel fenekestül felfordul a család élete.

A fiú fejfájása nem volt szokatlan, ugyanis hajlamos volt a migrénre. Daniel barátnője, Evie Bradburn aggódott, hogy ez valami komolyabb dolog lehet nála, de a fiú elhessegette a gondolatokat – írja a Daily Star alapján a Ripost.

„Kijelentette, hogy teljesen jól van, Evie ennek ellenére felébresztette Daniel anyját, Lisát. Ekkor a fiú már eszméletlen volt, nem tért magához. Mentőt hívtak. MRI-vizsgálatra készítették elő, majd azt mondták, nem tehetnek már semmit” – idézte fel a szörnyű éjszakát Daniel unokatestvére, Alexandra Webb.

„Intenzív osztályra került, agyvérzést szenvedett. Rettenetes órák voltak ezek. Másnap azt mondták, valószínű, nincs agyi aktivitása. Január 29-én fél 1-kor halottnak nyilvánították.”

A szerveit felajánlották más betegek életének megmentésére – a család szerint Daniel is ezt szerette volna, hiszen egész életében segített másokon.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!