Olvasó

2011.09.26. 06:22

Izgalmas bobozás és közös balatoni játék

Verőfényes szombati napon gyülekeztünk a Kossuth iskola parkolójában. Tanítóink, Erzsi néni és Csaba bácsi már vártak ránk. Miután mindenki megérkezett, indultunk Balatonfűzfőre.

Napló Online

A bobozás szabályait Feri bácsi, a Centrum Sportegyesület vezetője ismertette. Végre indulhatott a bobozás. Mindannyian nagyon élveztük, azok is, akik először voltak és azok is, akik már jártak itt.

Bobozás közben megcsodáltuk a bükkfából készült kilátót, amit a kirándulásunk után, szeptember 24-én avattak fel. Legszívesebben egész nap csúsztunk volna, de nem lehetett, mert a tobruki strandon Kata anyukája már várt ránk házi pogácsával. Abban pedig egyetértettünk, hogy azt kár lenne kihagyni.

A strandra egy gyalogösvényen vitt az utunk, amely nagyon izgalmas volt a másodikosok számára. A strandon játszótér, lábtengó-, röplabda- és focipálya várt ránk. Olyan meleg volt, hogy  még a Balatonban is fürödtünk. A közös játékról és mozgásról tanítóink gondoskodtak, aminek a végére aztán - ki a Balatontól, ki a vízibombáktól - csuromvizesek lettünk. Amire a hátizsákokból előkerült szendvicsek és kekszek elfogytak, nagyjából megszáradtunk.

Igazán emlékezetes nap volt. Köszönjük szépen Erzsi néninek, Csaba bácsinak és valamennyi szülőnek!

Janku Flóra, 5/b,
Petrák Rebeka, 6/b,
Kossuth Lajos Általános Iskola, Veszprém

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!