Olvasó

2014.05.28. 05:10

Veszprémiek a nagyváradi vasútmodell-kiállításon

A veszprémi Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub ez év május 10 11-én a Crisana Asociatia Clubul Feroviar Oredea meghívására vasútmodell-kiállításon vett részt Nagyváradon.

A vasútmodell-kiállítást egy iskola tornacsarnokában rendezték meg, ahol körülbelül 80 méter hosszúságú modul terepasztalt szereltünk össze nagyváradi, aradi, bukaresti és veszprémi klubok munkáiból.

A nagyváradi kiállításon részt vevő magyar csapat tagjai: Letenyei Tamás, Bódis Péter, Saitz Ferenc és Letenyei István (Fotó: Baross Gábor klub)

A kiállítás ingyenes volt, de lehetett adományozni. Romániában ez a kiállítás volt az első, ahol ilyen nagy vasútmodell terepasztalt állítottak össze. A két nap alatt megközelítőleg háromezer ember látta a munkáinkat. Nagy volt az érdeklődés, az emberek szívesen fotóztak, videóztak. A nagy sikerre való tekintettel jövőre is visszavárnak minket Nagyváradra.

Letenyei István,

Veszprém

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!