Olvasó

2016.06.19. 08:05

Negyvenöt év után újra együtt a lelkes kis csapat

Negyvenöt évvel ezelőtt a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnáziumból kiröppent a 31 fős 4. C osztály a „nagybetűs” életbe.

Olvasó

Az osztálytársakkal együtt nagy lelkesedéssel készültünk erre a napra. A viszontlátás örömei után a hetesi teendőket ellátva köszöntöttük osztályfőnökünket, Linczerné Balogh Valériát - akinek mi voltunk az első osztálya -, valamint a megjelent osztálytársakat. Ezt követően osztályfőnökünk névsorolvasáskor elmondta, hogy hova készültünk érettségi után, ami többünknél be is jött.

A balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnáziumban 45 éve végzett diákok.

Röviden beszéltünk az elmúlt öt év legfontosabb eseményeiről, megemlékeztünk elhunyt tanárainkról és osztálytársainkról egy-egy mécsessel és virággal. Közben a Los Angelesben élő Tóth István is bejelentkezett skype-on. Elámultunk az iskolánk új sportcsarnokán, a modern természettudományos laboron, elidőztünk a tablónk előtt, amit nagy örömmel fedeztünk fel a folyosó falán.

Ezt követőn egy helyi vendéglőbe mentünk, ahol elfogyasztottuk a nagyon ízletes és bőséges vacsorát.

Vacsora után folytatódott a nosztalgiázás a régi emlékeket megörökítő képekkel, valamint az unokákról készült fotókkal.

Nagyon köszönjük a Szöllősi családnak, hogy jól érezhettük magunkat. Hangulatunkat még a lezúduló özönvíz sem tudta elmosni.

Úgy búcsúztunk el, hogy legközelebb három év múlva találkozunk.

Kissné Jantó Rozália

Balatonfüred

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!