Nemzeti erő

2023.09.26. 10:20

A 21. századi politika törésvonala a globalisták és a szuverenisták között húzódik (videó)

A 21. század politikájának új törésvonala már nem a baloldali-jobboldali, illetve a liberális-konzervatív ellentét, hanem a globalisták és a szuverenisták között húzódik, és nemzetközileg Magyarország lehet az az „ajánlat” a konzervatív oldalnak, amellyel le lehet győzni a „liberális ármánykodást” – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az M1 aktuális csatornán kedden.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója sajtótájékoztatót tart az amerikai republikánus tábor budapesti konferenciájáról a szervezet fővárosi székhelyén 2022. január 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Szánthó Miklós – aki a napokban az Egyesült Államokban tett látogatást, ahol konzervatív vezetőkkel, kongresszusi képviselőkkel találkozott – annak a véleményének adott hangot, hogy a globalista oldalt a Soros-féle nyílt társadalom hálózat, a nyugati politikai elitek, az eurokraták, a brüsszeli elefántcsonttoronyban az európai uniós vezetők, az amerikai mélyállam képviselői és mások mellett a magyarországi baloldal szolgálja azzal a céllal, hogy a döntéshozatalt helyi, azaz állami, tagállami szintről kiszervezzék föderális, nemzetközi szintre.

Ezzel áll szemben a szuverenista oldal, amely nem hiába akarja az emberekhez közel, állami kézben tartani a határvédelem, a migráció, a család- és gyerekvédelem kérdését, valamint áll ki a béke mellett az ukrajnai háború esetében

 – tette hozzá.

A főigazgató hangsúlyozta:

ne legyen kétsége senkinek, ez a globalista, szuverenista ellentét határozza meg a szombati szlovákiai, az októberi lengyelországi, a jövő évi európai parlamenti választásokat és az amerikai elnökválasztást is.

Szánthó Miklós szavai szerint a globalista erők „ármánykodásának” középpontjában mindenhol ugyanazok az értékek állnak: az isten, haza, család hármas egység, amely nem pusztán politikai szlogen, lényegében a nyugati civilizáció történelmi, zsidó–keresztény hagyományrendszerét, a nemzeti identitást, az állami szuverenitást és most már a családot is támadás alá veszik, a gyerekeket LMBTQIAP+ agymosásnak teszik ki.

Ugyanezt érzékelik az Egyesült Államokban, mint Magyarországon, tehát meg kell óvni a politikai, a gazdasági és a kulturális szuverenitást

– hangoztatta.

A főigazgató úgy vélte: az Egyesült Államok baloldali vezetése és az Európai Unió részéről Magyarország irányába megnyilvánuló nagyon erős liberális presszió, agresszió lassan bumeránghatást vált ki, és a választópolgárok azt fogják mondani, hogy „ebből elég”.

A vörös vonal átlépése az volt, hogy a genderpropaganda a gyermekeket célkeresztbe vette

– jegyezte meg.

Szánthó Miklós kiemelte, hogy ha nincsenek erős, stabil családok, nem lehetnek erős, szuverén nemzetek sem, ezért fognak minden szempontból a szuverenitásvédelemről szólni a különböző európai, az európai parlamenti választások és az amerikai választás is.

A szuverenisták számára az ajánlat Magyarország, „nem hiába frusztrált az egész nyugati fősodorhoz tartozó politikai és médiaelit a magyar jobboldal teljesítménye miatt”, mert azt látják, Magyarország védi a szuverenitását, szembe megy a liberális fősodorral, sikerrel védi a határokat, sikerrel óvja alkotmányos szuverenitását, a gazdaságát a különböző válságok ellenére, sikeresen védi a családokat, a gyermekeket a genderpropagandával szemben

 – fogalmazott.

A főigazgató azt mondta, már az Egyesült Államokban is jól érzékelhető, hogy Magyarországnak a formális súlyánál jóval nagyobb a politikai befolyása, a magyar jobboldali recept példaként szolgál az amerikai jobboldalnak, mert bizonyítja, azok a dolgok, amikről jobboldaliak sok esetben az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában beszélnek, szeretnének megvalósítani, az Magyarországon lehetségessé vált az elmúlt tizenhárom évben, és ez bátorítóan hat rájuk.

Nem hiába akarja megbuktatni az Orbán-kormányt az amerikai baloldal dollármilliókkal, a nyílt társadalom hálózata, vagy az eurokrata elitek, a globalista erők, mert azt látják, ha ez tovább folytatódik, futótűzként tud szétterülni Nyugaton

– jelentette ki.

Közölte:

ha ez a sikerszéria folytatódik, Magyarország lesz az az ajánlat a konzervatív oldalnak nemzetközileg, amellyel le tudják győzni a saját országaikban ezt a liberális ármánykodást.

Szánthó Miklós a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának is vendége volt. Ott arról is szólt, hogy a jobboldalnak érdemes tanulnia a hálózatépítésben „rendkívül profi” globalistáktól.

A különbségnek annyinak kell lennie, hogy amíg a liberális baloldal, a globalista oldal rossz célokért építi a nemzetközi hálózatot, a jobboldalnak, a szuverenista oldalnak jó célok, az isten, haza, család értékegység védelmében kell ezt tennie

 – hangoztatta a főigazgató.

Szánthó Miklós szavai szerint az egész magyar jobboldal nemzetközi építkezésének célja a „liberálisok rémálmának”, a nemzeti erők nemzetközi összefogásának valóra váltása.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában