Nagy a csend

2023.11.16. 13:20

Karácsony mélyen hallgat, Tordai és Perjés kámforrá vált (videó)

Egyetlen érintett sem szólalt meg még azzal kapcsolatban, hogy a NAV házkutatást tartott a főpolgármester bizalmi emberének, Tordai Csabának az irodájában a 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésével kapcsolatban – írja a Magyar Nemzet, amely videóban foglalta össze azt, amit eddig tudni lehet az ügyről. A lap nem csak Karácsonyt, Tordait, de a mozgalom pénzügyeit intéző Perjés Gábort is próbálta elérni – hiába, a párbeszédes önkormányzati képviselő nem válaszolt a megkeresésre.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester nem nyilatkozik

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Miközben egyre szaporodnak a kérdőjelek a Karácsony Gergely által alapított 99 Mozgalom botrányos pénzgyűjtési akciója körül, az érintettek gyakorlatilag elérhetetlenné váltak  – írja a Magyar Nemzet, amely az alábbi videóban foglalta össze azt, amit a botrányos ügyről eddig tudni lehet.   

A lap arról is cikkez, hogy napok óta hasztalan próbálták elérni Perjés Gábort, akitől egyebek mellett azt szerették volna megtudni, hogy milyen kapcsolatban volt Tordai Csabával, illetve, hogy a jogi főtanácsadónak milyen szerepe volt a mikroadomány-gyűjtési folyamatban.

A Magyar Nemzet cikkeit ITT és IDE kattintva tudja elolvasni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában