Otthon

2012.02.09. 11:42

Pénztárcakímélő lámpás

Egyszerű és sokoldalú találmány: törj meg néhány, a techno partikról és koncertekről ismert világító rudacskát, a benne lévő folyadékot öntsd bele egy befőttes üvegbe, zárd le a tetejét, rázd össze, és már kész is a pénztárcakímélő kreatív lámpás.

Napló Online

A lámpás használható gyerekeknek éjszaka, így kevésbé félnek a sötétben, és még a villanyszámládon is spórolsz. Nem csak biztonságos, de a gyerekeket is lenyűgözöd.

Bevethető szabadtéri összejövetelekre is: függeszd fel a színes lámpásokat, vagy csak tedd ki őket az asztalra és máris meghitt és különleges hangulatot varázsolhatsz egész éjszakára.

Házibulikon is telitalálat lehet, ha a befőttes üvegek helyett boros vagy sörös üvegeket használsz. Önts bele  különböző színű világító folyadékokat, és máris "villog" a házi készítésű diszkófény.

A közelgő Valentin-napon is hódíthatsz vele, ha nincs kedved 50 gyertyát egyenként meggyújtani, és kockáztatni, hogy felgyulladjon az egész ház. Válaszd biztonságosabb módját a romantikázásnak, és használd a kreativitásod. A legjobban az tudja visszaadni a gyertyafényes hangulatot, ha az üvegeket fehér folyadékkal töltöd meg.

(Forrás: peace of cake)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!