Pápa

2012.01.27. 07:48

Találd meg önmagad, Caramel segít!

Pápa - Egy fiatal hölgy, Kovács Kata, megunva a környezetét és magát is sújtó boldogtalanságot, úgy döntött, változtat az életén. Ez olyannyira sikerült, hogy ma már másokat tesz boldoggá, mégpedig teljes sikerrel.

Nagy Imre

Kata gondolt egy nagyot, és Ébredés címmel szervezett egy estet a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színháztermében. Az alkalomra - egy köszöntőre - meghívta dr. Áldozó Tamás polgármestert, előadóként pedig Kassai Csilla motivációs trénert és Caramelt, a fiatal és méltán népszerű énekest.

Kassai Csilla közvetlen ember. Több mint egyórás, fotókkal is illusztrált előadásában őszintén, kendőzetlenül beszélt életének azon időszakáról, amikor megjárta a pokol bugyrait. Aztán egy komoly elhatározást követően huszonegy napot adott magának, hogy rendbe hozza az életét. A módszer bevált, Csilla azóta elégedett és boldog ember. Úgy döntött, módszerét másokkal is megosztja. Megírta 5-ről 6-ra című könyvét, amelynek mottója: Te vagy az életed sugárzó Napja!



A módszer számos követőre talált azóta, és lassan országos mozgalommá dagad az önértékelésnek, az énmotivációnak ez a formája.
- Azt szokták mondani, a világ egy tükör, amit te magad hozol létre. Be kell látnunk, hogy ez óriási lehetőség. Ha változunk, ha tudunk magunkon változtatni, akkor a világ is változni fog körülöttünk  - fogalmazott Csilla, ismertetve azokat a negatívumokat, amik súlyosan akadályozzák életünk eredményességét, az előbbre jutást.
Az est második részében Caramel lepte meg a közönséget. A fiatal énekes néhány közismert saját dalát  - közöttük a legújabbat, a Lélekdonort - és egy Demjén-nótát adott elő. Dalai közt őszintén vallott hitről, szeretetről. Előadása kiválóan illeszkedett az est témájához, nyilvánvaló, hogy Kovács Kata   - telitalálatként - ezért hívta meg.

Az előadókat és a szervezőt még a kisszámú nézőközönség sem zavarta, bíznak abban, hogy a következő alkalom már telt házzal zajlik.

 

Három héten át naponta huszonöt perc

Ennyi időt vesz igénybe Kassai Csilla szerint a pozitív énkép kialakítása. Módszerével megszűnik a szorongás, és szert teszünk az egészséges önbizalomra.  Csilla ötórás tréningeket tart, az ott elsajátítottakat huszonegy napon át kell alkalmazni. - A pozitív gondolkodás negatív énképpel nem működik. Ezért fontos ennek felépítése - vallja a tréner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!