Pápa

2012.01.27. 08:33

Vigadalom vendégekkel

Gecse - A település egyik civil szervezete, a Dallamvarázs Énekkar nemrég egy kellemes szombat délután eltöltésére hívta a helyieket.

Nagy Imre

A Gecsei szüreti fesztivál, a Gecsei nyár zenés rendezvényei és a falunap mellett akár újabb hagyományt is teremthetnek a helyiek.
 
Az énekkarosok úgy határoztak, hogy erre a napra meghívják azon községek kulturális egyesületeit, akikkel jó kapcsolatot ápolnak. A gecseieket is szívesen látták különböző találkozókon, teadélutánokon, ebből következett, hogy most rajtuk a sor. Ennek apropójából rendezték a januári hétvégi délutánon az Újévi vigasságok névre keresztelt találkozót.

Mezőlakról nyugdíjasok, Malomsokról a Menyecskék, Rábacsécsényből énekkar érkezett, ezenkívül az érdeklődők hallhatták még Sebestyén Tamás nótaénekes előadását, a Szórádi Nosztalgia Band műsorát, Matics Istvánné versmondását, Papatyiné Tóth Tünde szólóénekét, két tehetséges zenészpalánta, Németh Sarolta és Szondi Balázs előadását és végül, de nem utolsósorban a Gecsei Dallamvarázs Énekkar produkcióját. 

- A fellépőket és a nézőket is megvendégelték, igazán barátira sikeredett ez a remek délután. Nagyon színvonalas műsort láthattunk, hallhattunk, azt gondolom, aki részt vett az ünnepi alkalmon, az kellemes emlékekkel tért haza.  Az érdeklődők száma azt jelzi, hogy örömmel veszik az ilyen jellegű rendezvényeket. Mivel az idősebbek nem szívesen mozdulnak ki, ezért nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy a szórakozásukat lehetőségeink szerint biztosítsuk - fogalmazott érdeklődésünkre Istenes Gyula polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!