Pápa

2013.11.28. 10:43

Alapítványi elismerés a refis ped agógusnak

Pápa – Bronzplakettel és elismerő oklevéllel jutalmazta az A. Tóth Sándor Alapítvány Kerpel Pétert, a református gimnázium művész-tanárát.

Munkatársainktól

Az elismerést az alapítvány kuratóriuma ítélte oda a pedagógusnak, aki A. Tóth Sándor, a legendás pápai rajztanár, báb- és festőművész emlékének, művészetének, örökségének, szellemi hagyatékának különböző módokon történő ápolása, megismertetése miatt részesült a köszönetet kifejező kitüntetésben. 

– Váratlanul és nagy meglepetésként ért az elismerés, aminek természetesen nagyon örülök, végtelenül boldoggá tett. Különösen jóleső érzés, amikor az embert a saját környezete ismeri el. Habár én sosem a díjakat, okleveleket, jutalmakat tartottam szem előtt a munkám során, meg kell mondanom, nagyon jól esnek az ilyen őszinte gesztusok, és képesek új lendületet adni a további tevékenységeimhez – nyilatkozta a Naplónak Kerpel Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!