Pápa

2014.08.27. 13:04

Megvalósult az összefogás

Pápa - Sajtótájékoztatón jelentette be dr. Hauber Károly, a Kereszténydemokrata Néppárt pápai szervezetének elnöke kedden este, hogy minden korábbi híreszteléssel ellentétben Pápán is megvalósult a Fidesz és a néppárt összefogása.

Nagy Imre

A Fidesz által már bemutatott jelölteket hétfőn délután a Fidesz-KDNP jelöltjeiként regisztrálták a helyi választási irodán. – Ebben az esztendőben immár ez a harmadik választás. A korábbi kettőn zökkenőmentes volt a két párt együttműködése. Összefogásra készültünk az önkormányzati választások előtt is, de nem sikerült megegyeznünk. Ezért úgy döntöttünk, önállóan indulunk, saját programmal, saját jelöltekkel. Döntésünket a KDNP országos vezetésének közbenjárására változtattuk meg. E közbenjárás eredményeként a két párt választási sikere esetén a pápai kereszténydemokraták az önkormányzat minden szakbizottságában jelen lesznek, és befolyásolhatjuk a döntéseket, segíthetjük a várost – fogalmazott Hauber Károly, aki szerint az irányvonal jó, de számos területen előrelépésre, javulásra van szükség. Az elnök úgy tartja, Pápa jövője érdekében kevesebb pártpolitikát, több lokálpatriotizmust kell érvényre juttatni. Ezt szem előtt tartva munkálkodnak majd a jövőben.

Középen Hauber Károly, mellette a párt reprezentánsai (Fotó: Nagy Imre)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!