Pápa

2016.12.30. 20:43

76 éves tolvaj - Kilopta a kulcsot a bejárati ajtóból

Pápa - Bement falubelije lakásába, majd ellopta a zárban hagyott kulcsokat egy Pápa környéki településen élő idős asszony.

Polgár Tibor

A Pápa környéki településen élő sértett azzal értesítette a rendőrséget, hogy valaki ellopta a bejárati ajtóban hagyott kulcsait - tudtuk meg a Pápai Rendőrkapitányságtól.

A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak, Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós és Rák Szilárd címzetes rendőr törzszászlós adatgyűjtést végeztek, majd ennek eredményeként egy órán belül igazoltattak a település egyik üzletében egy 76 éves helyi asszonyt, akinek hátizsákjából előkerült a sértett kulcscsomója.

Az idős nőt az egyenruhások elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A lefoglalt kulcscsomót a rendőrök még aznap átadták a tulajdonosnak. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az utcakaput, a bejárati ajtót mindig tartsák zárva, még akkor is, ha otthonukban tartózkodnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!