szponzorált tartalom

2019.09.04. 12:36

Veszprémben visszaviszünk az időben!

Október 26-án lesz a Veszprém Arénában az év legnagyobb retro bulija!

Fellép a Boney M, akiknek olyan zenei opusokat köszönhetünk, mint a Daddy cool, Sunny, Rasputin, Ma Baker, Hooray! Hooray! It's a Holi-Holiday. Ki ne emlékezne ezekre a dalokra, amik még ma is felcsendülnek egy-egy házibuliban.

A túl szexy lánnyal, Zoltán Erikával nosztalgiázhatunk a nyolcvanas, kilencvenes évek disco slágereire, majd a debreceni Desperado hív bennünket táncolni. A TNT felrobbantja a színpadot, olyan számokkal, mint a Titkos üzenet, a Kicsi gesztenye.

A nosztalgia igazi nagyágyúi, Korda György és Balázs Klári énekeltetik meg a koncertre érkezőket. Találd ki gyorsan a gondolatom, Mamma Maria, Lady N, a Reptér mind-mind a közkedvelt házaspár és a rajongóik kedvencei. Ha újra látom… Ébredj mellettem, Vándor, a Groovehouse a legjobb számaival hozza vissza az ezredforduló klubhangulatát.

A színpadon a Szomorú szamuráj, Kozso is elhozza a legismertebb Ámokfutók dalokat. Az est során Dj Dominique a legismertebb magyar Dj keveri a zenéket.

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt! Gyere és táncold át az éjszakát a Boney M-el és legnagyobb hazai kedvenceiddel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában