hirdetés

2021.09.30. 05:00

Indul a Filharmónia bérlet új évada Ajkán

A Filharmónia Magyarország a 2021/22-es évben sem hagyja közönségét klasszikus zenei élmények nélkül Ajkán. A Filharmónia bérlet új évadában olyan nagyszerű fellépőket köszönthetnek a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központban, mint Sebestyén Márta, Andrejszki Judit, Tompos Kátya, Balázs János, Szekeres Adrien és László Boldizsár.

Fotó: Perger Laszlo

A bérletet egy Különös Találkozás nyitja október 13-án! Szekeres Adrien, Artisjus-díjas énekesnő és László Boldizsár, kiváló tenor koncertje több különlegességet is tartogat. A műsor egy igazi kalandozás lesz a klasszikus és könnyűzene világa között. Az est során számos szóló mellett olyan duettek is elhangzanak majd, ami mindkettőjük számára szokatlan. A zongorakíséretről Pataj György, a Cotton Club Singers egykori zongoraművésze gondoskodik.

A decemberi hangversenyt az adventi hangulat járja majd át! December 18-án Angyalok és Pásztorok költöznek a közönség közé. A koncerten Sebestyén Márta és Andrejszki Judit szól az angyalok hangján, a pásztorok szerepét pedig nem mások töltik be, mint Szerényi Béla, Ifj. Szerényi Béla és Szerényi Domonkos tekerőlantművészek, valamint Szabó Zoltán dudaművész. A színes műsor különböző tájegységek hagyományos betlehemi szokásait, értékeit és hangulatát eleveníti fel, meghitt hangulatot teremtve.

A zárókoncerten, március 2-án a bárok hangulata elevenedik meg a színpadon az ezerarcú színésznő, Tompos Kátya és a Kossuth-díjas zongoraművész, Balázs János előadásában. Egy átmulatott este emlékéről megannyi dal és rengeteg pillanat juthat eszünkbe. Fiatal szeretők és öreg bohémek, naiv álmodozók és érzéki bűnözők, művészek és bebetonozott törzsvendégek… Ők és a varázslatos emlékképek garantáltan megjelennek a nagyérdemű előtt ezen a koncerten.

Jegyek és bérletek válthatók Ajkán a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon. További információ a www.filharmonia.hu oldalon található!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában