hirdetés

2021.10.29. 13:14

Saját gyártású maszkot adományozott az Eclipse Automation Hungary Kft. a Csolnoky Ferenc Kórháznak

A kanadai tulajdonú, automatizálással és célgépépítéssel foglalkozó nagyvállalat 30.000 db sebészeti maszkkal járult hozzá a COVID-19 elleni küzdelemben kiemelten fontos szerepet vállaló megyei kórház dolgozóinak munkájához.

Ezen túlmenően az Eclipse veszprémi telephelyének munkatársai a Szülészet-Nőgyógyászat Osztály Újszülött részlege számára pelenkákat, különféle textíliákat adományoztak – ezzel is szimbolizálva a cégcsoport elkötelezettségét az egészségügyi dolgozók munkája iránt.

A járványügyi helyzet bizonytalansága épp olyan megterhelő, állandó készenlétet jelent, mint a pandémia hullámainak tetőpontján az életükért küzdő betegek napi ellátása. Az Eclipse Automation nagyértékű adományával köszönetét fejezte ki az egészségügyi dolgozóknak a kitartó helytállásukért és támogatni szeretné őket abban, hogy a védőeszközökkel továbbra is biztonságban folytathassák kiemelkedően fontos munkájukat.

David Mills, az Eclipse Automation veszprémi telephelyének ideiglenes ügyvezetője elmondta: „A vállalat hisz abban, hogy együtt erősebbek vagyunk. Ha megosztjuk tudásunkat és kapacitásunkat, és segítünk ott, ahol a legnagyobb küzdelem folyik, mindazzal, amivel rendelkezünk, akkor együtt csökkenthetjük az egészségügyi veszély kockázatát.”

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.veol.hu/wp-content/uploads/2021/10/5506108EclipseAutomationEclipseKnowHowPeople.mp4"][/video]

Az Eclipse Automation mindig is hitt az együttműködésben, és innovatív megoldásokra törekszik. Az észak-amerikai nagyvállalat vezetősége 2020-ban a COVID-19 járvány kezdetén egy egész Kanadát veszélyeztető kihívással szembesült, miszerint nem volt elegendő maszk a lakosság védelme és a gazdaság működőképességének fenntartásához. Ahhoz, hogy a kanadai közösség maszkellátása biztosított legyen a pandémia idején, az automatizáló vállalat berendezéseit átalakították és a maszkgyártáshoz szükséges funkciókkal látták el: steril környezetet hoztak létre és a helyi egészségügyi intézményekkel együttműködésben szakértő csapatot bíztak meg a gyártás előkészítésével. A kutatás és fejlesztés folyamata magában foglalta a legkényelmesebb és legmegbízhatóbb alapanyagok, a legmodernebb előállítási technológiák, a maximális kényelmet és legmagasabb szintű védelmet biztosító gyártás kialakítását. A folyamatos tesztelések során szerzett tapasztalatok alapján megtörtént a finomhangolás.

Ennek a körültekintő, gondos és magas színvonalú munkának köszönhetően készültek el azok a védőfelszerelések, amelyek felülmúlják a piacon megtalálható termékek minőségét és a jelenlegi követelményeket: maszkok mindegyike bizonyítottan 99%-os makrorészecske-szűrő és baktérium-szűrő hatékonysággal rendelkezik. 2020 őszén az Eclipse Innovations – az Eclipse egészségügyi védőeszközök előállítására specializálódott tagvállalata – megszerezte a Kanadai Egészségügyi Kormányhivatal hivatalos engedélyét egy sebészeti és két különböző típusú, N95-nek megfelelő légzésvédő gyártására és eladására.

Az Eclipse Automation a járványhelyzet ellenére ma már 3 kontinensen, 6 országban van jelen. A stratégiai fontosságú veszprémi telephely, a globális vállalat európai bázisának legnagyobb tervező és gyártó centrumaként dinamikusan bővül. A magyarországi egység az idén csatlakozott svájci és németországi technológiai központokkal szorosan együttműködve egyre szélesebb piacon segíti ügyfeleinek üzleti növekedését kiváló termékeivel.

Az Eclipse Automation bebizonyította, hogy az automatizálásban szerzett kiemelkedő tudása és kapacitása bármely szektor és termék innováció előállítására rugalmasan alakítható. Ennek köszönhetően a legmodernebb iparágak – az elektromos járművek, az elektronikai és fogyasztási cikkek, valamint az orvostechnikai eszközök – gyártóit élvonalbeli és egyedi megoldásokkal látja el, így formálja ügyfeleivel együtt a jövőt.

We design and build the future.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában