Hirdetés

2022.05.20. 13:26

Jól néz(z)ünk ki! Tetőtéri ablakok

Ha régi tetőtéri ablakunk rosszul működik, nem zár jól, huzatos és elöregedett, akkor itt az ideje új ablak után nézni. Tetőtéri ablakainkat hosszú távra választjuk és évtizedekig kell, hogy megfeleljenek az igényeinknek. Télen-nyáron számos előnye van a minőségi tetőablakoknak.

A hőszigetelt ablak útját állja a természeti erőknek, a hideg biztosan nem húz be a téli időben. A speciális tetőtéri ablak tokjába épített hőszigetelési rendszernek köszönhetően télen kevesebb fűtési energia szükséges ugyanolyan belső hőmérséklet eléréséhez az alaptípusokhoz képest. Valamint az ablakszárnyon körbefutó extra gumitömítés teljesen huzatmentes lakást és csendesebb otthont biztosít.

A tetősíkablakok kétszer annyi fényt engednek a belső terekbe, mint a homlokzati ablakok, és háromszor többet, mint az ablakfülkében elhelyezett függőleges ablakok. 

Az árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, kellő védelmet nyújtanak a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. 

Velux és Roto tetőablakok valamint kiegészítők széles kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat a Lang Építőanyag Kereskedésben.

Lang Építőanyag Kereskedés Veszprém

Kapcsolat

Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.
Tel.: +36 88 458 500
Fax: +36 88 458 501
Email: [email protected]
 

Nyitvatartás:
H - P: 7:00-16:00 óráig
Szo: 7:00-12:00 óráig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában